Elektronske cigarete-zdravija alternativa pušenja!

10 Apr

To je potpuno novi izum zadnjeg desetljaća  da svatko tko puši trebao bi  znati ako ne sve onda barem nešto  o tome. To se zove elektronička cigareta, također poznat kao bezdimna cigareta ili e-cigareta i to uvelike  mijenja pravno okruženje za pušače cigareta diljem svijeta.
Patentirane elektronske cigarete nudi učinkovito simulirajuće iskustvo kao kod pušenja stvarnih cigareta, bez ikakvih zdravstvenih ili pravnih pitanja koja okružuju tradicionalne cigarete. Luksuznija e-cigareta

Dok elektronske cigarete izgledaju, imaju okus i osjete se poput tradicionalnih cigareta, ali zato djeluju na vrlo različite načine. Vidite, elektronske cigarete zapravo ne pale nikakav duhan, nego, kad udišete iz e-cigareta takozvani dim, pri aktivaciji se pali senzor koji sadrži i  koji otpušta vodene pare koja sadrži nikotin, propilen glikol i miris koji simulira okus duhana.

Sve to  jednostavno znači da elektronske cigarete omogućuju vam određenu dozu  nikotina, a izbjegavajući sve stanice uzročnika raka koji se  nalaze u tradicionalnim cigaretama poput katrana, ljepila, stotine aditiva  i ugljikovodika.Vodena para umjesto dima

Osim što su zdravije od tradicionalnih cigareta, a možda i najvažnija činjenica  od svega  je  da elektronske cigarete su sasvim legalne. Zbog toga jer elektronske cigarete ne uključuju duhan, pa ih se može legalno pušiti posvuda gdje su  su tradicionalne cigarete zabranjene kao što su barovi, restorani, radna mjesta, čak i u avionima.

Nadalje, elektronske cigarete omogućuju konzumentima da puše  bez straha od nanošenja štete drugima kao što to čini pasivno pušenje.

Dobra stvar kod  e- cigareta ako to možemo tako reći ima funkciju kao nikotinski flaster,što znači da može proizvesti isti taktilni osjećaj i na isti način zadovoljiti žudnju koju osjeća pravi ovisnik o cigaretama.

Kada se povuče dim iz  elektroničke cigarete  zapravo se osjeća kako  se pluća ispune s toplim okusom dima duhan, a kada izdišete dim valovi iz pluća baš kao i kod redovitog  pušenja, međutim, kao što je spomenuto, taj  je dim  zapravo puno zdravija  vodena para koji brzo isparava i time ne oštećuje ni na koji način  nikoga u neposrednoj blizini.

Elektroničke cigarete dostupne u različitim bojamaBilo je samo pitanje vremena kada će sa silnim napretkom u tehnologiji koji se događa na svakodnevnoj bazi smisliti proizvod poput e-cigarete i to se dogodilo unazad nekoliko godina.

Sada su već svi manje više upoznati s izrazom ali to se ne bi moglo reći i za njenu funkciju,zato je zamišljena svrha ovog bloga koji će malo po malo otkrivati bitne faktore koje biste trebali znati ako ste razmišljali o korištenju zamjenskih cigareta.

Samoj popularnosti pridonijelo je svakako i mjere koje se zadnjih godina provode kod prestanka pušena i razne kampanje koje se bave istim upozoravajući koliko je zapravo štetno pušenje cigareta.

Ako ste i Vi zainteresirani za zdravije,alternativnije metode pušenja ili pak želite da vam bude omogućeno pušenje u kojem god prostoru da se nalazite možda su baš elektronske cigarete pravo rješenje za vas!

Elektronske cigarete s nastavcima

Leave a comment